Onze laatste nieuwtjes

B2B SMAAKMARKT

B2B SMAAKMARKT

De B2B Smaakmarkt gaat niet door dit jaar. In plaats daarvan wordt van elke deelnemer een reclamefilmpje gemaakt. Deze reclamefilmpjes verschijnen in september 2020. Zodra die beschikbaar zijn maak ik het bekend.

Label 100% West-Vlaams

Label 100% West-Vlaams

Sinds november hebben wij de eer om lid te mogen zijn van het label 100% West-Vlaamse hoeveproducenten. Door de ambachtelijke wijze waarop wij onze runderen kweken en ons concept van de korte keten worden we aanvaard als een volwaardig hoeveproducent van rundvlees.

Jaarlijks verlof

Jaarlijks verlof

Bestellen kan nog tot en met dinsdagavond 23 juli. De bestelling kan je dan afhalen op zaterdag 27 juli. Daarna gaan wij met verlof. De eerstvolgende afhaling is dan op zaterdag 17 augustus. Wees er dus snel bij om uw voorraad vlees aan te vullen.

payconiq

Payconiq

Beste klanten,

Vanaf nu kan je bij ons ook betalen d.m.v. de payconiq by bancontact app. Dit is een gloednieuwe app die je op je smartphone kan downloaden. Hiermee kan je heel snel en eenvoudig betalen, enkel en alleen met je smartphone. Je hebt dus geen bankkaart meer nodig.

Geboorte Piemontees kalfje

In dit videofragment zie je een natuurlijke geboorte van een piemontees kalfje. Waar mogelijk proberen we een keizersnede te vermijden. Desondanks moet er meestal meegeholpen worden met de koe. Natuurlijke geboortes zijn wel nog altijd beter voor koe en kalf.

0 1 2 3