Wit-Blauw rundsvlees: Grote rundstong

20,00€/St

Gratis vacuüm verpakt per stuk (ongeveer 2,2 kg).

Gekweekt en verwerkt door Hoevevleesonline.be!

Diepgevroren rundstong van onze eigen runderen (ongeveer 2.2 kg).

Bestel tot en met dinsdag 28 januari en haal uw bestelling af op zaterdag 01 februari.

Een dringende bestelling of een grotere hoeveelheid? Bel 057/21.78.42 of 0474/60.05.76

De tong laat je een uurtje weken in licht gezouten koud water zodat de bloedresten er af gaan. Daarna wordt de tong opgezet in kokend water waar verschillende smaakmakers zijn aan toegevoegd zoals tijm, laurier, geplette peperbollen, kruidnagel, ui en wortel. Je laat dit 2 tot 3 uur zachtjes koken.

Daarna laat je de tong afkoelen in de bouillon. Je kan dit dus best een dag op voorhand klaarmaken.

Rundstong wordt meestal gegeten met tomatensaus en puree. De bouillon kan gebruikt worden voor het maken van de tomatensaus en als basis voor een heerlijke groentensoep.

< Terug naar overzicht