Andere vleessoorten: Schoudergebraad

8,50€/Kg

Gratis vacuüm verpakt per +/- 750 gram.

Gebraad uit de schouder van het varken

Bestel tot en met dinsdag 03 november en haal uw bestelling af op zaterdag 07 november.

Een dringende bestelling of een grotere hoeveelheid? Bel 057/21.78.42 of 0474/60.05.76

Een schoudergebraadje moet heel langzaam garen. Vooreerst moet het stukje vlees mooi aangekorst worden in een pan met boter en gekruid worden met peper en zout. Daarna kan je het vuur wat zachter zetten en voeg je er allerlei smaakmakers aan toe zoals : stukjes ui, look, wortel, tijm, laulier en het deksel gaat op de pan. Kijk regelmatig eens na of er eventueel een scheutje water moet aan toegevoegd worden om aanbranden te voorkomen. Het stukje mag ongeveer 2 uur garen op een zacht vuurtje. Het gebraadje zal supermals zijn en helemaal niet droog. Smakelijk!

< Terug naar overzicht