Piemontees rundsvlees: Kalfslever
12,00€/Kg
Gratis vacuüm verpakt per 400 gram.
Gekweekt en verwerkt door Hoevevleesonline.be!
2 sneetjes kalfslever per pakje
Bestel tot en met dinsdag 26 november en haal uw bestelling af op zaterdag 30 november.
Een dringende bestelling of een grotere hoeveelheid? Bel 057/21.78.42 of 0474/60.05.76
Bereidingstip :
1. De lapjes kalfslever worden aangebakken in een goeie klont boter. Naar eigen keuze kan je de kalfslever saignant of a point bakken. Als beide kanten van de lever gekleurd zijn voeg je er de grof gesneden sjalotten aan toe.
2. Als het vlees klaar is haal je het uit de pan en begin je aan de saus. Voeg aan de gestoofde sjalotten een beetje suiker toe en laat dit karamelliseren. Blus de sjalotten met frambozenazijn en voeg er nog wat water en bruine fond aan toe. Je kan de saus eventueel nog kruiden met peper en zout. je laat die best nog even inkoken of gebruik een bindmiddel om de saus te binden.
3. Je legt de lapjes kalfslever terug in de saus om op te dienen.
SMAKELIJK !!!