Piemontees rundsvlees: Rosbief Chateaubriand
21,95€/Kg
Gratis vacuüm verpakt per kg (ongeveer).
Gekweekt en verwerkt door Hoevevleesonline.be!
Een rosbief van topkwaliteit uit de bil van het Piemontees rund
Bestel tot en met dinsdag 26 november en haal uw bestelling af op zaterdag 30 november.
Een dringende bestelling of een grotere hoeveelheid? Bel 057/21.78.42 of 0474/60.05.76
Om te beginnen kruid je het vlees met peper en zout. Ondertussen laat je een klontje boter lichtbruin worden in een hete braadpan. Je bakt het vlees goudbruin aan beide zijden in de boter. Daarna mag je een grof gehakte ui, stukjes wortel, een teentje look, een takje tijm en 2 blaadjes laurier toevoegen. Je vermindert het vuur en legt het deksel op de pan. Je laat de rosbief nog 20 minuten (voor het stuk van 1 kg) op een zacht vuur staan. Je kan dit ook in een voorverwarmde oven plaatsen gedurende 20 minuten op 180 °C. Daarna neem je het vlees uit de pan en wikkel je het in aluminiumfolie. Je laat het vlees minstens 10 minuten rusten terwijl je van het braadvocht een heerlijke saus maakt.