Piemontees rundsvlees: Rundstong

Rundstong

11,75 10,75€/Kg

Gratis vacuüm verpakt per stuk (steeds diepgevroren).

Gekweekt en verwerkt door Hoevevleesonline.be!

Diepgevroren rundstong

Bestel tot en met dinsdag 26 november en haal uw bestelling af op zaterdag 30 november.

Een dringende bestelling of een grotere hoeveelheid? Bel 057/21.78.42 of 0474/60.05.76

Bereidingstip : De tong laat je minstens een uur weken in licht gezouten koud water zodat de bloedresten er af gaan. Daarna wordt de tong nog even gespoeld onder de kraan om de laatste restjes bloed er af te krijgen. Dan wordt de tong opgezet in kokend water waar verschillende smaakmakers zijn aan toegevoegd zoals tijm, laurier, geplette peperbollen, kruidnagel, ui en wortel. Je laat dit 2 tot 3 uur zachtjes koken.

Daarna laat je de tong afkoelen in de bouillon voor je die gaat pellen. Je kan dit best een dag op voorhand klaarmaken.

Rundstong wordt meestal gegeten met tomatensaus. De bouillon kan gebruikt worden voor het maken van de tomatensaus en als basis voor een heerlijke groentensoep.

< Terug naar overzicht