Andere vleessoorten: Varkensstoofvlees
11,50€/Kg
Gratis vacuüm verpakt per 1 kg (diepgevroren).
100 % mager varkensvlees
Bestel tot en met dinsdag 26 november en haal uw bestelling af op zaterdag 30 november.
Een dringende bestelling of een grotere hoeveelheid? Bel 057/21.78.42 of 0474/60.05.76
Bereidingstip : Neem een braadpan en laat daarin een klontje boter smelten op een hoog vuur. Bak de stukken vlees in de pan tot ze aan beide zijden goudbruin zijn. Ondertussen kruid je het vlees met peper en zout. Als het vlees goudbruin gebakken is voeg je een fijngesneden ajuin toe. Ondertussen verminder je het vuur. Als de ui glazig is geworden voeg je er een flesje bruin bier, tijm, laurier en een beetje water aan toe. Laat het geheel 45 minuten op een zacht vuurtje stoven. Op het einde bind je de saus met een beetje maïszetmeel opgelost in water.