Piemontees rundsvlees: Rosbief

16,00€/Kg

Gratis vacuüm verpakt per 1 kg (geen kleinere verpakking bij promoprijs).

Gekweekt en verwerkt door Hoevevleesonline.be!

Een lekker mager en mals stukje rundvlees.

Bestel tot en met dinsdag 20 augustus en haal uw bestelling af op zaterdag 24 augustus.

Een dringende bestelling of een grotere hoeveelheid? Bel 057/21.78.42 of 0474/60.05.76

Om te beginnen kruid je het vlees met peper en zout. Ondertussen laat je een klontje boter lichtbruin worden in een hete braadpan. Je bakt het vlees goudbruin aan beide zijden in de boter. Daarna mag je een grof gehakte ui, stukjes wortel, een teentje look, een takje tijm en 2 blaadjes laurier toevoegen. Je vermindert het vuur en legt het deksel op de pan. Je laat de rosbief nog 20 minuten (voor het stuk van 1 kg) op een zacht vuur staan. Je kan dit ook in een voorverwarmde oven plaatsen gedurende 20 minuten op 180 °C. Daarna neem je het vlees uit de pan en wikkel je het in aluminiumfolie. Je laat het vlees minstens 10 minuten rusten terwijl je van het braadvocht een heerlijke saus maakt.

< Terug naar overzicht