Andere vleessoorten: Varkenskotelet

9,00€/Kg

Gratis vacuüm verpakt per 2 stuks.

Kotelet van het filetstuk ontbeend

Bestel tot en met dinsdag 27 oktober en haal uw bestelling af op zaterdag 31 oktober.

Een dringende bestelling of een grotere hoeveelheid? Bel 057/21.78.42 of 0474/60.05.76

Kruid het vlees met peper en zout. Ondertussen laat je een klontje boter goudbruin worden in een hete braadpan. Je bakt de koteletten goudbruin aan beide zijden. Daarna verminder je het vuur en voeg je er een fijngesneden ui aan toe. Je laat de koteletten nog een 10-tal minuten verder garen onder gesloten deksel.

Aanrader : Varkenskotelet met Pickelsaus (‘cross-blackwell”). Nadat de koteletten klaar zijn haal je ze uit de pan. Aan het braadvocht voeg je een scheutje witte wijn, 3 à 4 lepels pickels, 2 dl room en nog wat water toe. Je kruid het geheel met peper en zout en eventueel wat bouillonpoeder. Je laat het geheel nog wat inkoken en bindt de saus met maïszetmeel. Heerlijk!!

< Terug naar overzicht