Piemontees rundsvlees: Soepvlees van de schenkel

9,00€/Kg

Gratis vacuüm verpakt per 1 kg.

Gekweekt en verwerkt door Hoevevleesonline.be!

Stukje boulli van de schenkel zonder been

Bestel tot en met dinsdag 12 november en haal uw bestelling af op zaterdag 16 november.

Een dringende bestelling of een grotere hoeveelheid? Bel 057/21.78.42 of 0474/60.05.76

Dit stukje vlees wordt in kokend water opgezet waar verschillende smaakmakers zijn aan toegevoegd zoals tijm, laurier, geplette peperbollen, kruidnagel, ui en wortel. Je laat dit 2 tot 3 uur zachtjes koken. Daarna laat je het vlees afkoelen in de bouillon. Je kan dit dus best een dag op voorhand klaarmaken.

Het vlees kan koud gegeten worden met vinaigrette bij de boterham of warm met tomatensaus en puree.

De bouillon kan gebruikt worden voor het maken van de tomatensaus en als basis voor een heerlijke groentensoep.

 

< Terug naar overzicht